06-83432165
jonggelrezoelen@gmail.com

Bestelling en levering

Bestelling en levering

In onderstaande gegevens vindt u de voorwaarden en informatie van bestellen en levering.

 

Bestelling

U kunt een bestelling plaatsen via de website of door contact op te nemen met Jong Gelre Zoelen. Let op, alle producten zijn alleen te bestellen per doos. De minimale afname is dus 1 doos.

 

Webshop

Wanneer u besteld in de webshop kunt u de producten direct bestellen via Mollie.

 

Bij een bestelling in de webshop vindt u (indien nodig) de verzendkosten en BTW terug in de winkelwagen. Mocht u uw producten willen ophalen adviseren wij u om te bestellen en contact met ons op te nemen.

 

Contact

Als u contact heeft gehad met Jong Gelre Zoelen en een bestelling heeft gemaakt zult u een factuur ontvangen. Na betaling van de bestelling zal deze in behandeling worden genomen. 

 

Levering

Wij hanteren in de basis dat de bestelling eerst betaald dient te worden voordat wij deze in productie nemen of afleveren. Levertijden zijn afhankelijk van onze voorraad. Wij doen ons best zo spoeding mogelijk producten na betaling te leveren. We proberen dit binnen 10 werkdagen te realiseren. Maar hebben altijd de intentie om de producten binnen 30 dagen bij de klant te hebben.

 

Bestellingen worden verscheept via onze eigen koerier of PostNL. Wanneer u heeft gekozen voor bezorging zal deze zo snel mogelijk bij u afgeleverd worden. 

 

Jong Gelre Zoelen is niet verantwoordelijk voor verlies en/of schade van de verzonden goederen.